Sunday, September 26, 2010

International dinner ja sensellaista

Viime lauantaina kokoonnuimme isolla porukalla porukalla illallistamaan Felipen luokse n. 30min ajomatkan päähän Bloomsburgista. Talo oli iso, hieno ja korkealla paikalla. Näköala oli muuten upea, mutta horisontissa siintävä ydinvoimala pilasi sitä kohtuullisesti. Ilta oli mukava ja illan mittaan tuli taas tutustuttua uusiin ihmisiin. Juhlat kuitenkin loppuivat melko aikaisin ja porukka valui pois jo ennen kymmentä. Illallisen jälkeen suuntasimme kampuksen ulkopuolelle kuskimme Jessen kavereiden juhliin ja jatkoimme iltaa lopulta melko myöhään.

Pelasimme maanantaina ensimmäisen futismatsimme International Soccer Teamin kanssa. Alku ei ollut "kauden" kannalta kovin lupaava, sillä hävisimme ottelun 1-0 Shaboomsia vastaan. Jatkoa seuraa kuitenkin taas maanantaina, kun vastaan asettuu 1-6 ensimmäisen matsinsa hävinnyt FC Dank. On mukavaa päästä pelaamaan nurmikentällä, vaikka kenttä ei ihan parhaassa mahdollisessa kunnossa olekaan.

Ilmoittauduimme Manuelin kanssa lauantain Philadelphian reissulle alkuviikosta. Phillyssä on taidetapahtuma "College day on parkway" ja päivän aikana museoihin pääsee ilmaiseksi sisään opiskelijakorttia näyttämällä. Bussikuljetus edestakaisin maksoi $24 eli matkakulut ovat melko kohtuulliset. Matkaa Philadelphiaan on n. 130 mailia eli reilu 200km. Tämä on ensimmäinen reissu mihinkään kauemmas, mutta sekin valitettavasti kestää ainoastaan päivän verran.

Joku tyttö joutui keskiviikkona auton töytäisemäksi tuossa ylä- ja alakampuksen välisessä risteyksessä. Menin risteyksen yli varmaan 10 sekuntia ennen onnettomuutta ja kuulin ihmeellisen äänen takaani. Oletin, että joku ehkä ajoi toisen auton perään ja ääni tuli siitä, mutta kun katsoin taakseni iso pickup seisoi yksinään keskellä risteystä ja sen sisältä nousi mies kiirehtien tytön avuksi. Paikalle juoksi muitakin ihmisiä auttamaan, joten totesin ettei minun läsnäoloni varmaan tuo asiaan mitään lisäarvoa ja jatkoin matkaani. Töytäisystä oli paikallislehdessäkin juttua (ilmeisesti siinä on kyllä jotain juttua aina, kun tässä pienessä kaupungissa tapahtuu jotain) http://bloomutoday.com/bu-student-hit-by-truck-on-lightstreet-road-p1370-1.htm. Tytölle ei uutisen mukaan käynyt pahemmin, teloi ainoastaan leukansa auton konepeltiin.

Vaikka syksy antaa jo itsestään merkkejä, kelit ovat silti kovin lämpimät. Joka aamu ikkunasta ulos katsoessaan näyttää siltä, että nyt pitäisi ainakin laittaa farkut jalkaan. Ulos astuessaan kuitenkin huomaa, että päivästä on taas tulossa lämmin ja niin on aina käynytkin. Tähän asti joka päivä on tarjennut t-paidalla ja shortseilla. Puiden lehdet ovat alkaneet pudota ja kellastua, eli eiköhän se kylmyys sieltä pikkuhiljaa kuitenkin saavu. On tässä saanut nauttia kuitenkin jo reilun kuukauden pidemmästä kesästä kuin mitä kotona (kuuleman perusteella).

2 comments:

  1. Niin jenkkiläinen uutinen: käydään auton merkki, malli ja vuosimalli läpi :)

    Tääl on jo huhuiltu yöpakkasista, kohta pääsee siis snoukkaa!

    ReplyDelete
  2. Ja tietty kerrotaan kuka ajo ja kenen päälle.

    ReplyDelete